Jolanda Beuving

Distributor

0297531967

beuvinglifestyle@flp.com

Circle Image

Mijn Verhaal

Van wereldkampioen naar Fit mom! Forever heeft na de zwangerschap van Roosje mijn leven veranderd ("Smile")

Ik ben begonnen met krachttraining want ik had vreselijke rugklachten (1 jaar op bed gelegen en in het gips gezeten van top tot teen) Ik heb uiteindelijk de knoop doorgehakt en ben de sportschool ingegaan. Ik wilde na al die tijd niet meer afhankelijk zijn van ziekenhuizen, dokters en mijn tweelingzusje maar besloot om mijn rugspieren te gaan versterken zodat ik minder last van mijn rug zou hebben en dat lukte. Sinds ik was begonnen met trainen ging het bergopwaarts met me! 
Ik voelde me niet alleen lichamelijk maar ook geestelijk veel sterker. 

Ja.....toen kwam de verslaving,hihi. Ik ben cursussen gaan volgen, les gaan geven en voelde me super goed! Ik werkte op sportscholen en gaf maar les en les....teveel want toen kon ik het niet meer aan eten 
en woog uiteindelijk nog maar 49 kilo. Cursus voeding erover heen en ja, zo leerde je in al die jaren steeds meer over voeding en training.

In 1996 draaide ik mijn eerste Miss Fitness wedstrijd en won!
Ik vond het superleuk en ben sinds die tijd ook doorgegaan. In Mei 2000 ben ik Nederlands Kampioen geworden. Geweldig! 
Het is voor jezelf een eerbetoon aan al het bloed, zweet en tranen. 


Juni 2004 ben ik bezegeld met de titel Miss Universe 2004 en tevens ook met mijn duo partner Yorick Bakker een 1e prijs! (Pairs miss en mister Universe 2004) 
In december 2004 haalde ik mijn wereldtitel binnen (Wereldkampioen) en overall! (Miss World) 
dus voor mij echt de kroon op al het werk. 

In het dagelijks leven heb ik samen met mijn man Marcel een eigen Fitnesscentrum in Mijdrecht 
(Beuving Lifestyle, Nijverheidsweg 17 K1, 3641 RP Mijdrecht) waar ik les geef. Ik geef veel Personal Trainingen,diverse lessen en geef Small Group Training (snel effectieve training voor snel resultaat) 

Buiten onze Fitnesscentrum geef ik seminars en geven we lezingen over een Healthy lifestyle, training, voeding en motivatie voor bedrijven en zo veel dingen meer! Ik hou van motivatie en inspireren!  (Bijv mijn vaste item Just Believe met Jolanda Beuving met Joris in het weekend op RTV Ronde venen radio op zaterdag om 16.40 uur, alles over voeding en training)

Al met al een heel druk persoontje maar als ik thuis ben heb ik even mijn rust. Ik hoef het raam maar uit te kijken en zie de schaapjes en koeien al in de wei lopen. We wonen lekker buiten dus dat is ontspanning. Samen met mijn man Marcel en onze dochter Roosje.         

Ja en forever living kwam jaren geleden op mijn pad en ik vond de producten heerlijk om te gebruiken. Ik wist toen nog niet dat ik FBO kon worden.

Toen Patrick op mijn pad kwam tijdens een fotoshoot hadden we het al gauw over voeding. Ik vertelde hem dat ik regelmatig last had van een opgezette buik en voor ik het wist ging ik clean 9 uitproberen. Ik was super enthousiast over de resultaten en sindsdien gebruik ik nu ook met liefde de producten van forever voor onze klanten en die zijn er erg blij mee.

Iedere morgen neem ik Aloe Vera gel (Iedereen moet even wennen aan de smaak maar het went snel) en voel me gewoon heerlijk. Ook mijn huid is veel mooier geworden en de pijn in mijn buik/darmklachten zijn gelukkig verleden tijd.

Wil jij het ook een keer proberen? Rechts boven bij de home pagina kan je naar mijn shop om te kijken wat voor producten het allemaal zijn en te bestellen. 

Wil jij een nieuwe uitdaging in je leven? Wil je met mij samenwerken? 
Stuur me gerust een berichtje :0)

*Just Believe *Jolanda Beuving